Agenda


Als coach/adviseur/succesvol ondernemer deel ik graag mijn kennis over meer uit het leven halen via wandelingen, workshops en lezingen. Wil je mij uitnodigen om te komen spreken op je event, congres of relatiedag? Dat kan. Lees hier meer.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lentefeest: ontdek het vuur in jezelf

21 maart @ 19:30 - 22:00

€ 22,50

Dinsdag 21 maart vieren we de lente, ook wel bekend als lente-equinox. De natuur nodigt je uit om uit je schulp te kruipen en te groeien naar het licht. De avond van het Lentefeest staat in het teken van de sterker wordende energie en vruchtbaarheid, maar verwijst ook naar het vuur in ons zelf. De vraag die jij (wij) ons daarbij mogen stellen: “Waar wil jij naartoe groeien en de hernieuwde energie voor inzetten?”

Welk inzicht heeft de afgelopen winter jou gegeven? Welke keuzes dien je dan te maken?

We starten in het BloteVoetenPark in Brunssum met een zintuigenwandeling en -oefening, waarna we de bomenhoroscoop bezoeken. Bij de bomenhoroscoop onderzoeken we welke boom bij jou hoort en welke kwaliteit van deze boom jou het meeste aanspreekt. Met deze kwaliteiten in gedachten, lopen we naar het labyrint om te ontdekken welke hindernissen er op jouw levenspad aanwezig zijn en jouw belemmeren. Deze gaan we gaandeweg opruimen, waardoor er energie vrijkomt om de nieuw ontstane energie in te zetten naar jouw hartenwens, passie of verlangen.

Deze schrijven we dan op een hartje. Voor we het labyrint weer uitlopen ontsteken we de fakkel als symbool om jouw wens licht bij te schijnen en te bekrachtigen! Op de terugweg staan we bij het kampvuur stil bij onze ervaringen en delen we deze naar behoefte. De lente en jij zijn er klaar voor. Ontdek de kracht van keuze, ontdek het vuur in jezelf. Discover YOUR nature!

Schoenen mogen aanblijven en zorg dat je warm bent aangekleed, want het koelt ’s avonds nog snel af.

Wanneer: dinsdag 21 maart
Tijdstip: 19.30 uur tot 22.00 uur
Prijs: € 22,50 per persoon, incl. fakkel

Reserveer nu

Meld je zo snel mogelijk aan voor deze unieke belevenis via [email protected] Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren. Je ontvangt een mail met een betaallink van het BloteVoetenPark Brunssum om je deelname definitief te bevestigen.

Gegevens

Datum:
21 maart
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€ 22,50
Site:
https://blotevoetenpark.nl/nl/activiteitenagenda/174/lentefeest-ontdek-het-vuur-in-jezelf

Organisator

Wil Bekker
E-mail:
wil@deultiemedoorbraak.nl

Locatie

BloteVoetenPark Brunssum
Ganzepool 15
Brunssum, Limburg 6443 WZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie