Voetreflexologie

Stressvermindering door voetreflextherapie in Brunssum

Ben je moe, ervaar je stress of heb je lichamelijke klachten? Wil jij je weer fit en in balans voelen? Voetreflexmassage kan helpen.

Voetreflexologie (podo-segmentale reflexologie) richt zich op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het masseren van voetreflexzones volgens een speciale techniek breekt blokkades in de energiebanen af. Hierdoor verbetert de doorbloeding in het lichaam, kunnen zuurstof en voeding beter de weefsels bereiken en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Zo zal het lichaam zelf van binnenuit het evenwicht herstellen.

Geschikt voor:

  • hoofdpijnklachten
  • allergie
  • darmklachten
  • stress gerelateerde klachten
  • rug-, nek- en schouderklachten
  • menstruatieklachten
  • slapeloosheid

Voetreflexbehandeling

€ 45,- per behandeling (50 minuten)

Heb je interesse in of wil je meer weten over deze effectieve behandeling? Neem contact op via +31 (0)6 57 73 65 27 of [email protected]

Ervaren voetreflex therapeut

Al jarenlang behandel ik mensen met voetreflexologie (zo is ook het idee voor het BloteVoetenPark Brunssum destijds ontstaan) en heb ik les gegeven in voetreflexmassage op o.a. de Volksuniversiteit. Ik heb vele podo-segmentale reflexologie studies gevolgd en goede resultaten mogen zien.

Met hulp van Wil is mijn bevalling spontaan begonnen. Hij is twee avonden achter elkaar bij ons thuis gekomen, in mijn eigen vertrouwde omgeving. De behandeling was erg fijn, zelden heb ik mij zo kalm gevoeld. Wil is een rustig, warm en intuïtief persoon. Ik zou alle zwangere vrouwen een behandeling bij hem gunnen. Niet alleen als je medisch gezien ‘over tijd’ bent maar ook als je tegen het einde aanloopt. Even in contact komen met jezelf en de baby, om bewust en voorbereid te kunnen bevallen.

Elena HartogenisWas overtijd zwanger