Lezing

Succesvol ondernemer, coach en inspirator Wil Bekker als spreker op je event, congres of relatiedag

Op zoek naar een spreker voor een ondernemersevent of netwerkclub? En zie je in de groep steeds meer gestreste ondernemers die afkoersen op overspannen zijn? En wil je ze juist behoeden voor een burn-out?

Wat dacht je van een inspirerende spreker op het gebied van stress, burn-out preventie en vitaliteit?

Veel ondernemers werken dag en nacht en worden geleefd. Een lezing over hoe om te gaan met stress voorkomt een hoop ellende. In de lezingen worden ondernemers op humorvolle wijze meegenomen in de wereld van vitaliteit. Als (ex-)ondernemer en ervaringsdeskundige geef ik praktijkvoorbeelden en laat ik zien hoe je het beste met deze stressvolle situaties kunt gaan. Je krijgt tips over hoe je meer energie overhoudt. Daarnaast maak ik het publiek deelgenoot van ‘de geheime vitaliteitsformule’.

Zo komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe kun je langer leven, meer genieten en tot veel in staat zijn?
  • Welke ongezonde gewoontes veroorzaken stress en burn-out achtige klachten?
  • Hoe profiteer je van de kracht van eenvoud?
  • Welke tips werken écht om stress gerelateerde klachten voorkomen?
  • Hoe creëer ik een geluksgevoel?

Mijn missie: mensen meer uit hun leven laten halen

Mijn doel is om mensen te inspireren om op zoek te gaan naar je passie en een zinvol leven. In Nederland zijn we heel goed in het oplossen van problemen. Maar het is veel beter om problemen te voorkomen. Wat voor leven wil je leiden? Wat is jouw passie? Wie wil je zijn? Dit vraagt vaak om uit je comfortzone te stappen. Dat klinkt heel eng, maar het levert enorm veel op. Ik heb dit als succesvolle ondernemer diverse keren mogen ervaren. Daarom praat (en coach) ik ook graag voor ondernemers (of bevlogen mensen) over stress (of nog erger burn-out) voorkomen en hoe je een vitaal leven kunt leiden. De Ultieme Doorbraak van een vicieuze cirkel waar veel mensen in leven!

Waar ben ik te boeken als spreker

Als spreker over stresspreventie en vitaliteit spreek ik graag in mijn thuisprovincie Zuid-Limburg. Maar een andere provincie in Nederland is natuurlijk altijd bespreekbaar. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met mij op.

Ja, ik wil mijn publiek ook vitaal maken