Lezing

Coach en inspirator Wil Bekker als spreker op je event, congres of relatiedag

Op zoek naar een spreker voor een bedrijfsdag, ondernemersevent of netwerkclub? En zie je in de groep steeds meer gestreste medewerkers, ondernemers of relaties die afkoersen op overspannen zijn? Wat dacht je van een inspirerende spreker op het gebied van stress, burn-out preventie, vitaliteit en slaapcoaching?

Lezing De geheime vitaliteitsformule

Als natuurgeneeskundige en vitaliteitscoach heb ik middels jarenlange studies, belangrijke inzichten verzameld. In deze lezing maak ik het publiek deelgenoot van deze ‘geheime vitaliteitsformule’. De inzichten zijn wetenschappelijk onderbouwd en heb ik jarenlang op mezelf en cliënten toegepast. Ik stond versteld van het succes, waardoor ik cliënten weer uitzicht gaf op een zinvol leven!

Tijdens de presentatie ga ik dieper in op de combinatie van voeding, bewegen en mindset. Ik laat zien hoe je het beste met stressvolle situaties kunt omgaan en je krijgt tips over hoe je meer energie overhoudt. Na deze lezing ga je gegarandeerd met nieuwe inzichten naar huis.

Zo komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe kun je langer leven, meer genieten en tot veel in staat zijn?
  • Welke ongezonde gewoontes veroorzaken stress en burn-out achtige klachten?
  • Hoe profiteer je van de kracht van eenvoud?
  • Welke tips werken écht om stress gerelateerde klachten voorkomen?
  • Hoe creëer ik een geluksgevoel?

Lezing Slapen als een marmot

Bijna 50% van de Nederlanders staat vermoeid op. Of ze slapen te weinig of slecht door onder andere stress, piekeren of andere oorzaken.
Met een groot gezondheidsrisico op langere termijn zoals: overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, depressie of een burn-out.
In deze lezing geef ik meer inzicht in het ontstaan van de slaapproblemen en hoe deze op te lossen. Ik reik eenvoudige (wetenschappelijk onderbouwde) tips en oefeningen aan, waarmee je thuis direct aan slag kunt gaan!

Zo komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe ontstaan slaapproblemen?
  • Hoe profiteer je van een goede nachtrust?
  • Welke tips werken écht om beter te gaan slapen?

Mijn missie: mensen meer uit hun leven laten halen

Mijn doel is om mensen te inspireren om op zoek te gaan naar je passie en een zinvol leven. In Nederland zijn we heel goed in het oplossen van problemen. Maar het is veel beter om problemen te voorkomen. Wat voor leven wil je leiden? Wat is jouw passie? Wie wil je zijn? Dit vraagt vaak om uit je comfortzone te stappen. Dat klinkt heel eng, maar het levert enorm veel op. Ik heb dit als succesvolle ondernemer diverse keren mogen ervaren. Daarom deel (en coach) ik ook graag mijn ervaringen over stress (of nog erger burn-out) voorkomen en hoe je een vitaal leven kunt leiden. De Ultieme Doorbraak van een vicieuze cirkel waar veel mensen in leven!

In augustus 2023 verscheen dan ook mijn boek ‘De Ultieme Doorbraak’. Dit boek heb ik geschreven om duidelijk te maken dat je, ondanks je afkomst of tegenslagen, je dromen waar kunt maken. De kern van dit boek gaat over acceptatie, geen zelfbeklag en vooral de focus op de toekomst richten om een zinvol leven te creëren. De boodschap is: keuzes durven maken en uit je comfortzone durven stappen.

Waar ben ik te boeken als spreker

Als spreker over betere nachtrust, stresspreventie en vitaliteit spreek ik graag in mijn thuisprovincie Zuid-Limburg. Maar een andere provincie in Nederland is natuurlijk altijd bespreekbaar. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met mij op.

Ja, ik wil mijn publiek ook vitaal maken