Coaching

Je wilt het beste uit je leven, jezelf en/of je team halen

Coaching betekent voor mij samen een mentale reis maken. Jouw pad uitstippelen naar je doel, wens, passie of zinvol leven. Dat kan als individu, team of organisatie zijn. Het gaat erom dat we een doorbraak bereiken. Zodat je met veel energie, plezier en resultaat je leven kunt leven. Hierdoor verbeter je jouw vitaliteit en levensenergie.

Hoe kan ik je helpen?

Als ervaren, gecertificeerde (team)coach werk ik met technieken die ik toepas in de natuur die snel, makkelijk en direct leiden tot beweging. De natuur werkt inspirerend en ook onderzoek toont aan dat de natuur een versnellende invloed heeft op het oplossen van problemen. De focus ligt op het doorbreken en veranderen van (team)gedrag op lange termijn. Deze aanpak laat je ontdekken wat belangrijk voor je is, om vanuit daar de juiste keuzes te maken.

Individuele coaching
Team coaching

Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

"Wil is recht door zee, maar met gevoel en respect. Het is niet altijd leuk te horen maar wel nodig: als ik verzet voel dan weet ik dat hij een punt heeft. Het is dan aan mij om hier naar te kijken en te veranderen. Wil ondersteunt mij hierbij en houdt mij alert.
De leukste ervaring was toen hij 10 jaar geleden mijn tenen las: verbazing, verzet en oei hij heeft nog gelijk gehad ook 😄. Door zijn manier van aanpak heb ik kunnen groeien en ik ben hem hiervoor eeuwig dankbaar. Wil kijkt naar de dieperliggende kern en raakt deze."

Lynda CordewenerMassagetherapeut

"Tijdens de voetenreflex therapie cursus, werd ik zo geraakt door de manier waarop Wil zijn levensverhaal vertelde. Dit was precies wat ik op dat moment nodig had om verder te komen. Zijn passie voor de gezondheid van mens en natuur fascineert en inspireert mij enorm. Wil doet alles vanuit zijn hart. Ik kan hem alleen maar aanraden als coach!"

Renate Lemaire

"Een wandeling geeft al meteen de verbinding met alle zintuigen en brengt de aanwezigheid in het lichaam. Wil Bekker geeft vragen en handvatten die mij uitnodigen om te ontdekken wat zich afspeelt in mij rondom het thema waar ik mee loop. Door de natuur mee te nemen naar binnen en metaforen te zien heeft het mij een diep inzicht gegeven. Lopend echt waarnemen van buiten en binnen met een bijna ‘onzichtbare’ coach is een cadeautje voor je hele ZIJN. Dank je Wil 🙏🏼"

Ellen HartsteenYoga docent / Voedingsconsulent