Agenda


Als coach/adviseur/succesvol ondernemer deel ik graag mijn kennis over meer uit het leven halen via wandelingen, workshops en lezingen. Wil je mij uitnodigen om te komen spreken op je event, congres of relatiedag? Dat kan. Lees hier meer.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Keltisch Midzomerfeest

21 juni @ 19:30 - 22:00

€24,50

Vier de zomer en ontdek jouw overlevingskracht!

Vrijdag 21 juni vieren we de Keltische Midzomer-zonnewende in het BloteVoetenPark te Brunssum. Neem deel aan deze prachtige themawandeling, gegidst door Wil Bekker.

We verwelkomen de zomer op een feestelijke manier door samen een mooi kampvuur te bouwen om de zonnewende in te luiden. We volgen het pad en lopen door naar de Keltische boomhoroscoop. We staan stil bij de vijgenboom en zijn betekenis voor de midzomer-zonnewende. Deze boom symboliseert vruchtbaarheid en staat voor hooggevoeligheid, rechtvaardigheid en onafhankelijkheid. De overlevingskracht van deze boom staat deze avond centraal.

Vervolgens ga je op zoek naar de boom die bij je past met de vraag welke kwaliteit je het beste kunt inzetten voor de komende zomer. We maken gebruik van het labyrint om enkele opdrachten extra kracht bij te zetten.

Ter afsluiting is bij het inmiddels knisperende kampvuur gelegenheid om dieper op jouw persoonlijke boomhoroscoop in te gaan. De opgedane ervaringen met elkaar te delen & de verbinding aan te gaan.

Deelname aan deze gegidste wandeling kan vanaf een leeftijd van 12 jaar voor € 24,50 per persoon.

Wanneer: vrijdag 21 juni

Tijdstip: 19.30 uur tot 22.00 uur

Prijs:  € 24,50 per persoon

Kleding: sportief en op het weer afgestemd.

Reserveer nu

Meld je zo snel mogelijk aan voor deze unieke belevenis via [email protected]. Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren. Je ontvangt een mail met een betaallink om je deelname definitief te bevestigen.

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€24,50
Site:
https://blotevoetenpark.nl/agenda/zomer-zonnewende

Locatie

BloteVoetenPark Brunssum
Ganzepool 15
Brunssum, Limburg Nederland
+ Google Maps