Stoppen met roken

Lasertherapie om te stoppen met roken

Snel, veilig en pijnloos stoppen met roken? Via Prostop bied ik lasertherapie aan. Door de laserbehandeling neemt jouw behoefte aan nicotine af. In combinatie met een adviesgesprek kom je zelfs als verstokte roker van het roken af.

Hoe kan ik je helpen?

Prostop

De Lasertherapie via Prostop bestaat uit twee delen:

  1. een stopadviesgesprek
  2. een laserbehandeling

De lasertherapie kun je het beste vergelijken met acupunctuur, maar dan in een moderne vorm, gerichte lichtstralen in plaats van naalden. Geen wondjes dus, maar gerichte lichtstralen die de behoefte naar een sigaret onderdrukken en ontwenningsverschijnselen beperken. De lichtstralen zijn volledig pijnloos. Bovendien merk je meteen het effect. Een enkele laserbehandeling is vaak al voldoende om van het roken af te komen.

Wil je ook stoppen met roken? Maak dan een afspraak via Prostop en selecteer de vestiging Brunssum.

Meer informatie over deze methode? Kijk op www.prostop.nl

Maak een afspraak

Ervaringen

"De laserbehandeling was fantastisch. Ik zag erg op tegen de ontwenningsverschijnselen en ik was bang dat ik dik zou worden. Door de laserbehandeling heb ik bij geen afkickverschijnselen gehad. Het adviesgesprek zorgde ervoor dat ik een goede motivatie had en ik het tot op de dag van vandaag volhoud. Ik ben gaan sporten en wandelen en ben zelfs afgevallen! "

Maria-Carmela