Over Wil

Er is maar één geloof en dat is in jezelf

Een betekenisvol leven. Leven voor je passie. Steeds weer uit die comfortzone stappen. Jezelf opnieuw uitvinden en ontdekken. Volgens mij ben ik hier wel goed in. Van succesvolle bakker, naar café uitbater en van natuurgeneeskundig therapeut tot oprichter van BloteVoetenPark Brunssum met 70.000 bezoekers per jaar. Om uiteindelijk alle ervaring in te zetten als coach.

Business coach Wil Bekker

Mijn hectische en traumatische jeugd dwong mij te leren overleven en te denken in oplossingen in plaats van belemmeringen. Er waren meerdere dromen voor nodig om dichter bij mijn gevoel te komen. Deze dromen realiseren ging niet vanzelf. Een flexibele instelling vormde hierbij mijn grootste kracht. Door mijn inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen en het inspelen op trends, sloeg ik meerdere malen de (zakelijke) spijker op de kop. Met als hoogtepunt het door mij ontwikkelde BloteVoetenPark in Brunssum dat uitgroeide uit tot een bloeiend bedrijf met maar liefst 70.000 bezoekers in 2022.

Wil je meer lezen over hoe ik mijn hart leerde te volgen en mijn dromen na te jagen? Lees mijn autobiografische boek ‘De Ultieme Doorbaak’ dat in augustus 2023 verscheen.

Begin 2020 heb ik het BloteVoetenPark verkocht en mijn trainer/coaching bureau De Ultieme Doorbraak gestart. Ook deze uitdaging ga ik vol passie en dadendrang aan. Als ik ergens van geniet, is het om mensen te inspireren en motiveren naar een waardevol leven. Want de koers van je leven wordt bepaald door het moment van je keuze. De natuur is hierbij nog altijd mijn grootste inspiratiebron.

Lees hoe ik je kan helpen

Een greep uit de opleidingen die ik gedaan heb

  • Diploma Stress beheersing en reduceren (Sonnevelt Opleidingen)
  • Diploma Wandelcoach (CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau)
  • Diploma Trainer Gezonde Leefstijl (Impact training, geaccrediteerd door Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland)
  • Diploma Mental Coach (Sonnevelt Opleidingen)
  • Diploma Vitaliteitscoach (Sonnevelt Opleidingen)
  • Diploma Slaapcoach (Sonnevelt Opleidingen)
  • Diploma Traumaverwerking (Sonnevelt Opleidingen)
  • Diploma Natuurgeneeskundig therapeut (Academie voor natuurgeneeswijzen Eindhoven)

Lid van:

Nederlandse Vereniging Voor Natuurcoaches
Prostop