Workshops

Workshops die in korte tijd leiden tot meer energie en resultaat

Workshop Teambuilding in de natuur

Teambuilding en motivatietraining

Teambuilding door actief bezig zijn in de natuur. Onder leiding van een ervaren coach leer je als team beter samen te werken in het bos!

De groepsactiviteit bestaat uit:

 

 • Ontvangst met koffie/thee en een stuk Limburgse vlaai
 • Wandeling door het bos (standaardlocatie is het BloteVoetenPark bos in Brunssum, maar dit kan ook een ander bos in Zuid-Limburg zijn)
 • Je ontdekt op een unieke manier de kwaliteiten van je teamleden
 • Je ontwikkelt meer begrip en inlevingsvermogen als team door oefeningen en opdrachten
 • Op een unieke manier leer je als team beter samen te werken. Zo behaal je als team een beter resultaat!

Prijs: € 45,00 per persoon
Duur: 3 uur
Minimaal aantal deelnemers: 8

Ja, ik meld mij aan
Workshop Onthaasten

Onthaasten

Loop je op je tenen? Onder leiding van een ervaren coach leer je beter om te gaan met spanning en stress door je te ontspannen en te onthaasten in het bos!

De groepsactiviteit bestaat uit:

 • Ontvangst met koffie/thee en een stuk Limburgse vlaai
 • Een wandeling door een Zuid-Limburgs bos (standaard vindt de wandeling plaats in het BloteVoetenPark bos, maar de wandeling kan ook met schoenen aan gelopen worden in een bos naar keuze)
 • Je leert diverse onthaastingstechnieken en ontspanningsoefeningen

Deze workshop geeft je inzicht in wat jou stress of spanning geeft. Je leert hier in de toekomst beter mee om te gaan. Een ideale activiteit voor een bedrijfsuitje!

Prijs: € 45,00 per persoon inclusief entree tot het BloteVoetenPark Brunssum
Duur: 3 uur
Minimaal aantal deelnemers: 8

Ja, ik meld mij aan
Workshop over vuur lopen Limburg

Workshop Vuurlopen

Ervaar de enorme ENERGIE BOOST van het vuurlopen! Overwin je angst en zet deze om in daadkracht, door het verleggen van jouw grenzen. Aan de overkant van het vuur ligt symbolisch datgene wat je graag wilt bereiken.

Vuurloop is een eeuwenoud gebruik om je te focussen op het realiseren van doelen. Welke beloning er wacht na de vuurloop, is afhankelijk van hoe krachtig jouw verlangen is! Als je al langer op zoek bent naar wat jou tegen houdt en om je verlangen vorm te geven, dan kan een vuurloop daarop het antwoord geven.

Loop je al langer met de vraag:

 • Wat belemmert mij om mijn doelen te realiseren?
 • Waar wil ik voor door het vuur gaan, of voor wie?
 • Wat wil ik echt in het leven?

Bij de vuurloop staat de kracht van het vuur centraal. IEDEREEN KAN HET !!!

Zakelijk een vuurloop doen? Vuurloop is de ultieme vorm van Teambuilding. Het zorgt voor echte verbinding in je team of organisatie. Want wat door het vuur gaat verandert! Je leert je grenzen te verleggen en je af te vragen waarvoor jullie als team door het vuur willen gaan.

De workshop bestaat uit:

 • Ontvangst met een hapje en drankje
 • Korte uitleg over vuurlopen
 • Onder begeleiding van Wil Bekker, gecertificeerd en ervaren vuurloop coach, die al vele vuurlopen heeft georganiseerd, bereid je je voor op het lopen over het vuur
 • Je verlegt je grenzen en ontdekt voor welk doel je door het vuur wilt gaan

Prijs: € 125,00 per persoon inclusief hapje & drankje
Locatie: Brunssum
Duur: +/- 6,5 uur (het grootste effect bereik je door de vuurloop in de avond te boeken)
Minimaal aantal deelnemers: 8 (vanwege groepsdynamiek)

Ja, ik meld mij aan
Workshop Tenen Lezen Wil Bekker De Ultieme Doorbraak

Workshop Tenen lezen

Wist je dat tenen enorm veel vertellen over je karakter? In deze workshop leer je jouw voeten en tenen lezen. Standaard vindt deze workshop plaats in de BloteVoetenHut (horecagelegenheid van BloteVoetenPark Brunssum), maar deze workshop kan in overleg ook op locatie plaatsvinden.

De workshop bestaat uit:

 • Ontvangst met koffie/thee en een stuk Limburgse vlaai
 • Korte uitleg over het ontstaan van tenen lezen, wat je ermee kunt en hoe je ze kunt lezen.
 • Aan de slag met het lezen van jouw eigen tenen en voeten
 • Je ontdekt jouw fysieke en geestelijke karaktereigenschappen

Door de workshop leer je jezelf nog beter kennen. Je krijgt inzicht in je eigen mogelijkheden, sterke kanten en minder sterke kanten.

Ludieke manier om elkaar beter te leren kennen

Deze workshop is erg geschikt voor groepen die elkaar op een ludieke manier beter willen leren kennen. Misschien kom je erachter dat je eigenlijk heel creatief bent. Of wordt bevestigd dat jouw collega een echte bruggenbouwer is. Een ideale activiteit voor een teamdag!

Prijs: € 45,00 per persoon o.b.v. minimaal 6 deelnemers
Duur: 2,5 uur
Minimaal aantal deelnemers: vanwege de Coronacrisis, nu ook mogelijk als koppel of individu

Ja, ik meld mij aan
Workshop EMT

Emotionally Freedom Techniques (EFT)

Raak je remmingen, angsten en andere negatieve emoties kwijt! Emotionally Freedom Therapie (EFT) is een snelle, eenvoudige methode om positieve veranderingen in je leven tot stand te brengen. Onder begeleiding van een ervaren coach ga je aan de slag met energetische psychologie. Het resultaat is een verminderd stressgevoel en innerlijke rust. Zeer geschikt als je stressklachten (burn-out), angstklachten of trauma’s hebt.

Wij starten of eindigen de workshop met koffie/thee en een broodje gezond. Na afloop van de workshop ontvang je een hand-out met oefeningen die zelf thuis kunt doen.

Prijs: € 125,00 per persoon (incl. hand-out)
Duur: 4 uur
Minimaal aantal deelnemers: 4

Ja, ik meld mij aan
Workshop Forest Bathing

Forest Bathing

Forest Bathing, oftewel Shinrin Yoku betekent in het Japans letterlijk vertaald: bos baden. Hierbij wandel je niet door het bos, maar probeer je samen met het bos te zijn.

In deze workshop maak je door middel van eenvoudige meditatieve oefeningen contact met het bos om je heen. Dit contact geeft energie, ontspant en verkwikt. Bosbaden vermindert stress en draagt bij aan een goede gezondheid. Deze workshop vind standaard plaats in het BloteVoetenPark in Brunssum, maar kan op verzoek ook in een ander Zuid-Limburgs bos plaatsvinden.

Deze workshop is ook ’s avonds te boeken.

Prijs: € 32,50 per persoon (incl. soep)
Duur: +/- 3 uur
Minimaal aantal deelnemers: 6

Ja, ik meld mij aan

Ervaringen

“Wij hebben een hele leuke en leerzame teambuilding dag beleefd onder professionele leiding van Wil Bekker. Naar aanleiding van ons voorgesprek heeft Wil een programma voor ons opgesteld. Naast serieuze gesprekken, hebben we leuke en soms zelfs ludieke oefeningen gedaan waardoor we leerden beter naar elkaar te luisteren en beter samen te werken. We hebben veel gedaan en veel gelachen. Wil voelde de groep goed aan en heeft hier alles goed op aangepast. We zouden anderen zeker aanraden om Wil in te schakelen!”

Kim SchepersSolmar.nl

"Ik heb verschillende leerzame cursussen bij Wil gevolgd. Wil weet in een ongedwongen sfeer zijn kennis op een boeiende manier over te brengen. Ik kan zijn workshops iedereen aanraden en ik geef 'm dan ook graag 5 sterren!"

Sandra Gelissen