Workshops

Workshops die in korte tijd leiden tot meer energie en resultaat

Workshop Teambuilding in de natuur

Teambuilding en motivatietraining

Teambuilding door actief bezig zijn in de natuur. Onder leiding van een ervaren coach leer je als team beter samen te werken!

De groepsactiviteit bestaat uit:

 

 • Ontvangst met koffie/thee
 • Wandeling door het bos (standaardlocatie is het BloteVoetenPark bos in Brunssum, maar dit kan ook een ander bos in Zuid-Limburg zijn)
 • Je ontdekt op een unieke manier de kwaliteiten van je teamleden
 • Je ontwikkelt meer begrip en inlevingsvermogen als team door oefeningen en opdrachten, waarbij ook de lachspieren regelmatig aan bod komen.
 • Op een unieke luchtige manier leer je als team beter samen te werken. Zo behaal je als team een beter resultaat!

Prijs: € 39,50 per persoon
Duur: 3 uur
Minimaal aantal deelnemers: 8

Ja, ik meld mij aan
Forest Bathing in BloteVoetenPark

Forest Bathing – Onthaasten

Forest Bathing, oftewel Shinrin Yoku betekent in het Japans letterlijk vertaald: bos baden. Hierbij wandel je niet door het bos, maar probeer je samen met het bos te zijn.

In deze workshop maak je door middel van eenvoudige opdrachten en  oefeningen contact met het bos om je heen. Dit contact geeft energie, ontspant en verkwikt. Een mooie manier om te onthaasten. Wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat Bosbaden stress vermindert en bijdraagt aan een goede gezondheid.

Locatie in overleg.

Deze workshop is ook ’s avonds te boeken.

Prijs: € 39,50 per persoon
Duur: +/- 3 uur
Minimaal aantal deelnemers: 8

Ja, ik meld mij aan
Workshop Tenen Lezen Wil Bekker De Ultieme Doorbraak

Workshop Tenen lezen

Wist je dat tenen enorm veel vertellen over je karakter? In deze workshop leer je jouw voeten en tenen lezen. Standaard vindt deze workshop plaats in BloteVoetenPark Brunssum (binnen of buiten), maar deze workshop kan in overleg ook op locatie plaatsvinden.

De workshop bestaat uit:

 • Ontvangst met koffie/thee
 • Korte uitleg over het ontstaan van tenen lezen, wat je ermee kunt en hoe je ze kunt lezen.
 • Aan de slag met het lezen van jouw eigen tenen en voeten
 • Je ontdekt jouw fysieke en geestelijke karaktereigenschappen

Door de workshop leer je jezelf nog beter kennen. Je krijgt inzicht in je eigen mogelijkheden, sterke kanten en minder sterke kanten.

Lichtvoetige manier om elkaar beter te leren kennen

Deze workshop is erg geschikt voor groepen die elkaar op een lichtvoetige manier beter willen leren kennen. Misschien kom je erachter dat je eigenlijk heel creatief bent. Of wordt bevestigd dat jouw collega een echte bruggenbouwer is. Een ideale activiteit voor een ontspannende teamdag!

Prijs: € 29,50 per persoon
Duur: 2,5 uur
Minimaal aantal deelnemers: 6

Ja, ik meld mij aan

Groepsactiviteit Jubeltenen

Beleef samen het plezier! Leer elkaar nog beter kennen op een luchtige, ontspannen manier op blote voeten met veel humor. Een aanrader voor een groep vrienden of bedrijfsuitje!

De groepsactiviteit bestaat uit:

 

 • Ontvangst met koffie/thee in het BloteVoetenPark Brunssum
 • Wandeling door het BloteVoetenParkbos langs leuke obstakels en uitdagende hindernissen
 • Tijdens de wandeling grappige oefeningen en spelletjes (wist jij dat je dit kon met je voeten?) met veel humor
 • Korte uitleg over de betekenis van tenen en wat ze vertellen over jouw karaktereigenschappen. Hierbij staan onder andere de jubeltenen centraal.

Deze activiteit versterkt het groepsgevoel en zorgt voor een ludieke sfeer, waarbij plezier voorop staat. Je leert elkaar op een ‘lichtvoetige manier’ beter kennen.

Prijs: € 29,50 per persoon
Duur: +/- 2,5 uur
Minimaal aantal deelnemers: 8

Ja, ik meld mij aan
Zweethut sessie Zuid-Limburg De Ultieme Doorbraak

Zweethut oftewel Sweat lodge

Op zoek naar antwoorden of inzichten? Tijdens een zweethut sessie wordt duidelijk welke ballast je met je meedraagt. Je gaat terug naar je kern. Gaandeweg krijg je inzicht in wat je echt nodig hebt. Ook voor teams is een zweethut sessie de ultieme vorm van Team building.

Een zweethut is een hut van wilgentakken, bedekt met wollen dekens. Ook wel de voorloper van de huidige sauna. Buiten de hut maken wij stenen in een vuur heet. Deze stenen overgieten we in de hut met water.

De indianen gebruiken het ritueel in de zweethut voor genezing, inzichten en voor diepe verbinding met het grotere geheel. Doordat het in de hut donker is en alleen de stenen nog wat licht geven, symboliseert het de baarmoeder van de aarde. Je geeft je over aan de hitte van de stenen. De sessie zorgt voor een fysieke, emotionele en mentaal energetische afstemming. En is daardoor de ultieme manier van Team building. Een sessie waar je nog lang over napraat!

Niet geschikt voor mensen met hart- of bloeddrukklachten.

Prijs: € 125,00 per persoon inclusief soep & brood
Duur: +/- 6 uur (alleen in de avond te boeken)
Minimaal aantal deelnemers: 10 (maximaal 15)
Locatie: Brunssum (Zuid-Limburg)
Benodigdheden: enkele handdoeken en sportieve (warme) kleding. Lichte kleding of een grote wikkeldoek voor in de zweethut (let op dat de kleding geen metaal bevat). Draag geen sieraden of horloges. Eet niet teveel vooraf.

Ja, ik meld mij aan
Workshop over vuur lopen Limburg

Workshop Vuurlopen

Ervaar de enorme ENERGIE BOOST van het vuurlopen! Overwin je angst en zet deze om in daadkracht, door het verleggen van jouw grenzen. Aan de overkant van het vuur ligt symbolisch datgene wat je graag wilt bereiken.

Vuurloop is een eeuwenoud gebruik om je te focussen op het realiseren van doelen. Welke beloning er wacht na de vuurloop, is afhankelijk van hoe krachtig jouw verlangen is! Als je al langer op zoek bent naar wat jou tegen houdt en om je verlangen vorm te geven, dan kan een vuurloop daarop het antwoord geven.

Loop je al langer met de vraag:

 • Wat belemmert mij om mijn doelen te realiseren?
 • Waar wil ik voor door het vuur gaan, of voor wie?
 • Wat wil ik echt in het leven?

Bij de vuurloop staat de kracht van het vuur centraal. IEDEREEN KAN HET !!!

Zakelijk een vuurloop doen? Vuurloop is de ultieme vorm van Teambuilding. Het zorgt voor echte verbinding in je team of organisatie. Want wat door het vuur gaat verandert! Je leert je grenzen te verleggen en je af te vragen waarvoor jullie als team door het vuur willen gaan.

De workshop bestaat uit:

 • Ontvangst met een hapje en drankje
 • Korte uitleg over vuurlopen
 • Onder begeleiding van Wil Bekker, gecertificeerd en ervaren vuurloop coach, die al vele vuurlopen heeft georganiseerd, bereid je je voor op het lopen over het vuur
 • Je verlegt je grenzen en ontdekt voor welk doel je door het vuur wilt gaan

Prijs: € 125,00 per persoon inclusief soep & brood
Locatie: Brunssum
Duur: +/- 6 uur (alleen in de avond te boeken)
Minimaal aantal deelnemers: 12 (vanwege groepsdynamiek)

Ja, ik meld mij aan

Ervaringen

“Wij hebben een hele leuke en leerzame teambuilding dag beleefd onder professionele leiding van Wil Bekker. Naar aanleiding van ons voorgesprek heeft Wil een programma voor ons opgesteld. Naast serieuze gesprekken, hebben we leuke en soms zelfs ludieke oefeningen gedaan waardoor we leerden beter naar elkaar te luisteren en beter samen te werken. We hebben veel gedaan en veel gelachen. Wil voelde de groep goed aan en heeft hier alles goed op aangepast. We zouden anderen zeker aanraden om Wil in te schakelen!”

Kim SchepersSolmar.nl

"Ik heb verschillende leerzame cursussen bij Wil gevolgd. Wil weet in een ongedwongen sfeer zijn kennis op een boeiende manier over te brengen. Ik kan zijn workshops iedereen aanraden en ik geef 'm dan ook graag 5 sterren!"

Sandra Gelissen