Ervaringen

We hebben we fijne middag beleefd met ons team. Door Corona konden wij afgelopen 2 jaar geen fysieke teamdag organiseren. Afgelopen 2 jaar is ons team uitgebreid met 5 nieuwe mensen, maar door het verplicht thuiswerken hebben wij elkaar niet ‘echt’ leren kennen. Vandaag zijn wij op een leuke manier onder niet alledaagse omstandigheden meer over elkaar te weten gekomen. Door het doen van allerlei oefeningen (op blote voeten) hebben wij op een andere manier ‘vertrouwen’ in elkaar gekregen. Iedereen heeft deze dag in het Blotevoetenpark op zijn eigen manier beleefd en alle reacties waren positief.

Nathalie VermeulenTeam Communicatie Politie Limburg

Wil is recht door zee, maar met gevoel en respect. Het is niet altijd leuk te horen maar wel nodig: als ik verzet voel dan weet ik dat hij een punt heeft. Het is dan aan mij om hier naar te kijken en te veranderen. Wil ondersteunt mij hierbij en houdt mij alert.
De leukste ervaring was toen hij 10 jaar geleden mijn tenen las: verbazing, verzet en oei hij heeft nog gelijk gehad ook 😄. Door zijn manier van aanpak heb ik kunnen groeien en ik ben hem hiervoor eeuwig dankbaar. Wil kijkt naar de dieperliggende kern en raakt deze.

Lynda CordewenerMassagetherapeut

Wij hebben een hele leuke en leerzame teambuilding dag beleefd onder professionele leiding van Wil Bekker. Naar aanleiding van ons voorgesprek heeft Wil een programma voor ons opgesteld. Naast serieuze gesprekken, hebben we leuke en soms zelfs ludieke oefeningen gedaan waardoor we leerden beter naar elkaar te luisteren en beter samen te werken. We hebben veel gedaan en veel gelachen. Wil voelde de groep goed aan en heeft hier alles goed op aangepast. We zouden anderen zeker aanraden om Wil in te schakelen!

Kim SchepersSolmar.nl

Tijdens de voetenreflex therapie cursus, werd ik zo geraakt door de manier waarop Wil zijn levensverhaal vertelde. Dit was precies wat ik op dat moment nodig had om verder te komen. Zijn passie voor de gezondheid van mens en natuur fascineert en inspireert mij enorm. Wil doet alles vanuit zijn hart. Ik kan hem alleen maar aanraden als coach!

Renate Lemaire

Een wandeling geeft al meteen de verbinding met alle zintuigen en brengt de aanwezigheid in het lichaam. Wil Bekker geeft vragen en handvatten die mij uitnodigen om te ontdekken wat zich afspeelt in mij rondom het thema waar ik mee loop. Door de natuur mee te nemen naar binnen en metaforen te zien, heeft het mij een diep inzicht gegeven. Lopend echt waarnemen van buiten en binnen met een bijna ‘onzichtbare’ coach is een cadeautje voor je hele ZIJN. Dank je Wil 🙏🏼

Ellen HartsteenYoga docent / Voedingsconsulent

Wil voelt goed aan wat bij me past, ziet mogelijkheden, legt de vinger op de zere plek en schakelt heerlijk snel. Echt iemand waar je wat aan hebt, die je verder brengt.

Maud de GraaffMarketingadviseur en eigenaar van een marketingbureau

Ik heb verschillende leerzame cursussen bij Wil gevolgd. Wil weet in een ongedwongen sfeer zijn kennis op een boeiende manier over te brengen. Ik kan zijn workshops iedereen aanraden en ik geef 'm dan ook graag 5 sterren!

Sandra Gelissen