Agenda


Als coach/adviseur/succesvol ondernemer deel ik graag mijn kennis over meer uit het leven halen via wandelingen, workshops en lezingen. Wil je mij uitnodigen om te komen spreken op je event, congres of relatiedag? Dat kan. Lees hier meer.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Kracht van de Wens Wandeling

7 januari @ 10:00 - 13:00

€ 24,50

Zondagochtend 7 januari gaan we tijdens een inspirerende wandeling (met schoenen aan) in het BloteVoetenPark Brunssum jouw wens voor 2024 vorm geven. Nieuwjaarswensen zijn een jaarlijks terugkerend fenomeen en vaak gaan die gepaard met een toost waarbij de wens voor het nieuwe jaar wordt geuit. Maar hoe ga je die wens werkelijk vorm geven, zodat je niet in jouw wens blijft hangen? Hoe zorg je ervoor dat er energie gaat stromen naar actie?

Tijdens deze ochtendwandeling gaat Wil Bekker samen met jou aan de slag voor jouw wens! Je start met het onderzoeken of deze wens wel echt bij jou past. Daarna krijg je handvatten over hoe jij jouw wens kracht bij kunt zetten. Als je wens helder is uitgetekend, gaan we aan de slag om energie te laten stromen naar actie en gaan we een tijdspad onderzoeken.

Wanneer: zondag 7 januari
Tijd: van 10.00 tot 13.00 uur
Plaats: Blotevoetenpark Brunssum
Dresscode: sportieve/warme kleding, stevige schoenen
Kosten: € 24,50, incl. koffie/thee

Reserveer nu
Meld je zo snel mogelijk aan voor deze unieke belevenis via [email protected]. Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

Gegevens

Datum:
7 januari
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
€ 24,50
Site:
https://www.blotevoetenpark.nl/nl/activiteitenagenda/206/de-kracht-van-de-wens-gegidste-wandeling

Organisator

Wil Bekker
E-mail:
wil@deultiemedoorbraak.nl

Locatie

BloteVoetenPark Brunssum
Ganzepool 15
Brunssum, Limburg Nederland
+ Google Maps