Scenar Body-scan Therapie

Effectieve pijnbestrijder

Heb je gewrichtsproblemen? Bijvoorbeeld na een beroerte, blessures, kneuzingen of na een operatie? De Scenar-therapie is een effectieve pijnbestrijder, heeft een energie bevorderende werking en werkt ook goed bij kneuzingen en blessures.

Scenar staat voor: Self Controlled Energy Neurone Adaptive Regulator. De Scenar impulsen zetten het zelfgenezend vermogen van het lichaam in werking. Door de biologische interactie tussen je lichaam en het Scenar-apparaat ontstaat er als het ware een dialoog, waarbij de Scenar impulsen geeft om het lichamelijk functionele systeem tot herstel aan te zetten.

Scenar-therapie is bijzonder effectief bij onder andere acute- en chronische pijnbestrijding, gewrichts- en spierpijn, verwondingen. De effecten zijn over het algemeen snel en langdurig.

Een Scenar-behandeling gericht op specifieke klachten werkt tevens als gezondheidscheck en een complete verbetering van lichaamsfuncties.

Lees hier een artikel uit Medisch dossier voor nog meer achtergrondinformatie

Behandeling

€ 45,- per behandeling (50 minuten)

Heb je interesse in of wil je meer weten over deze effectieve behandeling? Neem contact op via +31 (0)6 57 73 65 27 of [email protected]

Mijn pijn is verdwenen en ik voel me veel energieker!

Mijn behandeling:
5 november: direct na de behandeling had ik gedurende drie uur een pijnlijk gevoel. Daarna kon ik mijn hoofd beter naar links en rechts bewegen.
6 november: de behandeling die ook op mijn gezicht plaatsvond, gaf een reactie bij de sinusknoop.
8 november: mijn hele rug voelt soepeler aan. Bewegen gaat makkelijker en ik voel minder spanning tussen de schouderbladen. Mijn gedachten zijn ook positiever!
10 november: mijn rug blijft soepeler en krachtiger aanvoelen.

ErwinHad heftige klachten in rug en hoofdzone.