Scenar Body-scan Therapie

Effectieve pijnbestrijder

Heb je gewrichtsproblemen? Bijvoorbeeld na een beroerte, blessures, kneuzingen of na een operatie? De Scenar-therapie is een effectieve pijnbestrijder, heeft een energie bevorderende werking en werkt ook goed bij kneuzingen en blessures.

Scenar staat voor: Self Controlled Energy Neurone Adaptive Regulator. De Scenar impulsen zetten het zelfgenezend vermogen van het lichaam in werking. Door de biologische interactie tussen je lichaam en het Scenar-apparaat ontstaat er als het ware een dialoog, waarbij de Scenar impulsen geeft om het lichamelijk functionele systeem tot herstel aan te zetten.

Scenar-therapie is bijzonder effectief bij onder andere acute- en chronische pijnbestrijding, gewrichts- en spierpijn, verwondingen. De effecten zijn over het algemeen snel en langdurig.

Een Scenar-behandeling gericht op specifieke klachten werkt tevens als gezondheidscheck en een complete verbetering van lichaamsfuncties.

Lees hier een artikel uit Medisch dossier voor nog meer achtergrondinformatie

Behandeling

Heb je interesse in of wil je meer weten over deze effectieve behandeling? Neem contact op via +31 (0)6 57 73 65 27 of [email protected]

Mijn pijn is verdwenen en ik voel me veel energieker!

Mijn behandeling:
5 november: direct na de behandeling had ik gedurende drie uur een pijnlijk gevoel. Daarna kon ik mijn hoofd beter naar links en rechts bewegen.
6 november: de behandeling die ook op mijn gezicht plaatsvond, gaf een reactie bij de sinusknoop.
8 november: mijn hele rug voelt soepeler aan. Bewegen gaat makkelijker en ik voel minder spanning tussen de schouderbladen. Mijn gedachten zijn ook positiever!
10 november: mijn rug blijft soepeler en krachtiger aanvoelen.

ErwinHad heftige klachten in rug en hoofdzone.