Agenda


Als coach/adviseur/succesvol ondernemer deel ik graag mijn kennis over meer uit het leven halen via wandelingen, workshops en lezingen. Wil je mij uitnodigen om te komen spreken op je event, congres of relatiedag? Dat kan. Lees hier meer.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Labyrintwandeling ‘Kasteel Aerwinkel’

29 april @ 09:00 - 18:00

Bij Kasteel Aerwinkel kun je op 29 april genieten van een natuurbelevingsdag. Je kunt er kennis maken en genieten van allerlei activiteiten waarbij natuurbeleving en duurzamer leven centraal staat. Er is een doorlopend programma met bijzondere activiteiten voor jong en oud.
Op diverse tijdstippen wordt een labyrintwandeling gegeven door mij ‘Wil Bekker’ van ‘De Ultieme Doorbraak’. (10.00/12.30/14.30/16.00 uur)

Het Labyrint lopen als levenspad, geeft veel inzichten. Als coach werk ik regelmatig met het Labyrint om de deelnemers te laten voelen waar ze nu staan. De rode draad van het verleden, heden en naar de toekomst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als de toekomst tegemoet getreden wordt zonder het verleden een plaatsje te geven, zal dat veelal met hindernissen gepaard gaan. Het is mooi om te zien hoe de deelnemers blij verrast zijn, na het Labyrint met een opdracht te hebben doorlopen.
Kom het ook ervaren op 29 april. Je bent van harte welkom!

Gegevens

Datum:
29 april
Tijd:
09:00 - 18:00
Site:
https://kasteelaerwinkel.nl/evenementen/natuurlijk-genieten/