Agenda


Als coach/adviseur/succesvol ondernemer deel ik graag mijn kennis over meer uit het leven halen via wandelingen, workshops en lezingen. Wil je mij uitnodigen om te komen spreken op je event, congres of relatiedag? Dat kan. Lees hier meer.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratiewandeling: historie BloteVoetenPark

20 mei, 2023 @ 09:00 - 11:30

€34,50

Laat je inspireren in én door het BloteVoetenPark. Wil Bekker is de grondlegger van het grootste blotevoetenpad van de Benelux. Hij neemt je mee de natuur in tijdens deze inspiratiewandeling met als leidraad de historie, het hoe en waarom van BloteVoetenPark Brunssum.

Vanuit welk idee is het BloteVoetenPark ontstaan? En welke filosofie steekt erachter? Oprichter Wil Bekker vertelt je graag over hoe het BloteVoetenPark uitgroeide tot een succes. Zijn idee werd destijds namelijk door velen maar moeilijk begrepen en door ‘deskundigen’ zelfs afgeraden. Het zou nooit iets kunnen worden. Toch zette hij door. Het BloteVoetenPark groeide uit tot een bloeiend bedrijf met maar liefst 70.000 bezoekers in 2022!

Inspiratie gaat hand in hand met al het goede dat Moeder Natuur je tijdens deze wandeling kan bieden: de schoonheid van de bloei van planten en de geur van hun aroma’s. In deze inspirerende omgeving zullen door middel van vragen, luisteren en rust nieuwe inzichten ontstaan. Ieder krijgt een motivatie-opdracht om zijn eigen drijfveer te ontdekken. Iedereen is een natuurtalent: discover your nature!

Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai in de BloteVoetenHut. Wil Bekker stelt zich voor en neemt jullie mee het bos in. Hij vertelt over de filosofie en de achterliggende gedachten bij de verschillende elementen in het park. Hij vertelt over zijn pad naar succes en hoe hij de obstakels op dit pad overwon. Je gaat vol inspiratie naar huis!

Zeer interessant voor (startende) ondernemers!

Reserveer nu

Voor deze inspiratiewandeling zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via [email protected] onder vermelding van ‘Inspiratiewandeling’. Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

Gegevens

Datum:
20 mei, 2023
Tijd:
09:00 - 11:30
Kosten:
€34,50
Site:
https://blotevoetenpark.nl/nl/activiteitenagenda/175/inspiratiewandeling-historie-blotevoetenpark

Locatie

BloteVoetenPark Brunssum
Ganzepool 15
Brunssum, Limburg 6443 WZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie