Teambuilding en motivatietraining

Je wilt het beste uit je team halen

Business coach Wil Bekker

Je hebt allemaal individuele toppers in dienst, maar het gezamenlijke resultaat valt tegen. Je introduceert teamoverleg, formuleert teamdoelen en organiseert een gezamenlijk etentje. Vreemd genoeg, presteert het team hier alleen maar slechter door. Sommige teamleden ervaren zelfs stress. Je vraagt je af waarom deze talenten samen geen succes zijn. Je weet dat er diverse mensen goede ideeën hebben, maar zij delen deze niet. Zo doorgaan is geen keuze. Je wilt juist een energiek team dat samenwerkt en goede resultaten bereikt.

Als ervaren, gecertificeerde en gediplomeerde teamcoach gebruik ik technieken uit de natuur die snel, makkelijk en direct leiden tot beweging in het team. De natuur werkt inspirerend en ook onderzoek toont aan dat de natuur een versnellende invloed heeft op het oplossen van problemen. De focus ligt op het doorbreken en veranderen van teamgedrag op lange termijn. Deze aanpak laat teams/organisaties ontdekken wat belangrijk voor hen is, om vanuit daar de juiste keuzes te maken.

Ik ondersteun je graag met:

 • Teamleden makkelijker onderling laten communiceren
 • Flexibel werken als team
 • Met meer energie en plezier samenwerken
 • Focus aanbrengen en ruimte creëren voor creativiteit
 • Inzicht hebben in eigen patronen
 • Meer dynamiek in het team
 • Minder ziekteverzuim
Ja, ik wil een vrijblijvend intakegesprek

Voorbeeld workshop teambuilding

Teambuilding door actief bezig zijn in de natuur. Onder leiding van een ervaren coach leer je als team beter samen te werken!

De groepsactiviteit bestaat uit:

 • Ontvangst met koffie/thee en een stuk Limburgse vlaai
 • Wandeling door het bos (standaardlocatie is het BloteVoetenPark bos in Brunssum, maar dit kan ook een ander bos in Zuid-Limburg zijn)
 • Je ontdekt op een unieke manier de kwaliteiten van je teamleden
 • Je ontwikkelt meer begrip en inlevingsvermogen als team door oefeningen en opdrachten, waarbij ook de lachspieren regelmatig aan bod komen.
 • Op een unieke luchtige manier leer je als team beter samen te werken. Zo behaal je als team een beter resultaat!

Richtprijs: € 49,50 per persoon
Duur: 3 uur
Minimaal aantal deelnemers: 8

Workshop Teambuilding in de natuur

Ervaringen

“We hebben we fijne middag beleefd met ons team. Door Corona konden wij afgelopen 2 jaar geen fysieke teamdag organiseren. Afgelopen 2 jaar is ons team uitgebreid met 5 nieuwe mensen, maar door het verplicht thuiswerken hebben wij elkaar niet ‘echt’ leren kennen. Vandaag zijn wij op een leuke manier onder niet alledaagse omstandigheden meer over elkaar te weten gekomen. Door het doen van allerlei oefeningen (op blote voeten) hebben wij op een andere manier ‘vertrouwen’ in elkaar gekregen. Iedereen heeft deze dag in het Blotevoetenpark op zijn eigen manier beleefd en alle reacties waren positief.”

Nathalie VermeulenTeam Communicatie Politie Limburg

“Wij hebben een hele leuke en leerzame teambuilding dag beleefd onder professionele leiding van Wil Bekker. Naar aanleiding van ons voorgesprek heeft Wil een programma voor ons opgesteld. Naast serieuze gesprekken, hebben we leuke en soms zelfs ludieke oefeningen gedaan waardoor we leerden beter naar elkaar te luisteren en beter samen te werken. We hebben veel gedaan en veel gelachen. Wil voelde de groep goed aan en heeft hier alles goed op aangepast. We zouden anderen zeker aanraden om Wil in te schakelen!”

Kim SchepersSolmar.nl