New Start program

Je wilt jezelf motiveren de juiste keuzes te maken

Loop je vast in je huidige bestaan? Heb je het idee dat je niet goed uit de verf komt? Vraag je je af of dit nu alles is? Slaap je misschien wel slecht, lig je te draaien en te woelen? Ontdek hoe je jezelf kunt motiveren om de juiste keuzes te maken!

Hoe kan ik je helpen?

Een motivatie training in de natuur geeft een snel en goed resultaat. Deze richt zich op het wegnemen van obstakels en hindernissen op jouw levenspad.

Tijdens de wandeling van +- 1.5 uur ga ik met jou op zoek naar de juiste handvaten. Dat doe ik door middel van opdrachten en oefeningen. Door deze werkvorm komen we snel tot de kern van wat jou bezig houdt. De bedoeling is om ook thuis met deze opdrachten aan de slag te gaan.

Een motivatie wandel arrangement bestaat uit 4 tot 6 wandelingen.

Prijs:  € 65,- p.p. per wandeling

Locatie:  Brunssum of in overleg

Reserveer nu jouw wandeling

Ervaringen

"Een wandeling geeft al meteen de verbinding met alle zintuigen en brengt de aanwezigheid in het lichaam. Wil Bekker geeft vragen en handvatten die mij uitnodigen om te ontdekken wat zich afspeelt in mij rondom het thema waar ik mee loop. Door de natuur mee te nemen naar binnen en metaforen te zien heeft het mij een diep inzicht gegeven. Lopend echt waarnemen van buiten en binnen met een bijna ‘onzichtbare’ coach is een cadeautje voor je hele ZIJN. Dank je Wil 🙏🏼"

Ellen HartsteenYoga docent / Voedingsconsulent

"Wil is recht door zee, maar met gevoel en respect. Het is niet altijd leuk te horen maar wel nodig: als ik verzet voel dan weet ik dat hij een punt heeft. Het is dan aan mij om hier naar te kijken en te veranderen. Wil ondersteunt mij hierbij en houdt mij alert.
De leukste ervaring was toen hij 10 jaar geleden mijn tenen las: verbazing, verzet en oei hij heeft nog gelijk gehad ook 😄. Door zijn manier van aanpak heb ik kunnen groeien en ik ben hem hiervoor eeuwig dankbaar. Wil kijkt naar de diepliggende kern en raakt deze."

Lynda CordewenerMassagetherapeut