Agenda


Als coach/adviseur/succesvol ondernemer deel ik graag mijn kennis over meer uit het leven halen via wandelingen, workshops en lezingen. Wil je mij uitnodigen om te komen spreken op je event, congres of relatiedag? Dat kan. Lees hier meer.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vuurlopen

12 september, 2020 @ 17:00 - 22:30

€85,00
Workshop over vuur lopen Limburg

Als afsluiting van de Wellnessdag, organiseert het BloteVoetenPark in samenwerking met De Ultieme Doorbraak een Vuurloopsessie.

Ervaar de enorme ENERGIE BOOST van het vuurlopen! Overwin je angst en zet deze om in daadkracht, door het verleggen van jouw grenzen. Aan de overkant van het vuur ligt symbolisch datgene wat je graag wilt bereiken.

Vuurloop is een eeuwenoud gebruik om je te focussen op het realiseren van doelen. Welke beloning er wacht na de vuurloop, is afhankelijk van hoe krachtig jouw verlangen is! Als je al langer op zoek bent naar wat jou tegen houdt en om je verlangen vorm te geven, dan kan een vuurloop daarop het antwoord geven.

Loop je al langer met de vraag:

  • Wat belemmert mij om mijn doelen te realiseren?
  • Waar wil ik voor door het vuur gaan, of voor wie?
  • Wat wil ik echt in het leven?

Bij de vuurloop staat de kracht van het vuur centraal. IEDEREEN KAN HET !!!

De sessie bestaat uit:

  • Korte uitleg over vuurlopen
  • Onder begeleiding van Wil Bekker, gecertificeerd en ervaren vuurloop coach, die al vele vuurlopen heeft georganiseerd, bereid je je voor op het lopen over het vuur
  • Je verlegt je grenzen en ontdekt voor welk doel je door het vuur wilt gaan
  • Als afsluiting een hapje en drankje

Praktische informatie

Neem voldoende handdoeken mee. Trek sportieve/warme kleding aan.

Nuttig geen zware maaltijd tot 3 uur van tevoren. Neem eventueel een flesje water mee en iets te knabbelen. Gebruik geen alcohol of drugs voor of tijdens de workshop.

Reserveer nu

Voor deze Vuurloop sessie zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via [email protected]. Geef duidelijk aan met hoeveel personen je wilt reserveren.

Gegevens

Datum:
12 september, 2020
Tijd:
17:00 - 22:30
Kosten:
€85,00

Locatie

BloteVoetenPark Brunssum
Ganzepool 15
Brunssum, Limburg 6443 WZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie