Agenda


Als coach/adviseur/succesvol ondernemer deel ik graag mijn kennis over meer uit het leven halen via wandelingen, workshops en lezingen. Wil je mij uitnodigen om te komen spreken op je event, congres of relatiedag? Dat kan. Lees hier meer.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Keltische Avondwandeling in het teken van de Herfst-Equinox

23 september, 2022 @ 19:30 - 22:00

€19,50

Welke vruchten ga jij oogsten tijdens de Herfst- Equinox? En wat zegt de Keltische Boomhoroscoop over jouw eigenschappen en kwaliteiten?

Ontdek het tijdens deze avondwandeling! Wil Bekker gidst je langs de Keltische gebruiken en betekenis van de Herfst-Equinox. Tijdens de Herfst-Equinox staat de zon tegenover de aarde, en zijn de dag en de nacht exact even lang. De Kelten noemden dit ‘Mabon’ en het symboliseerde de dankbaarheid voor de oogst van afgelopen zomer. Er wordt afscheid genomen van de zomer en de herfst wordt tegemoet getreden. Rond de vuurcirkel gaan we dieper in op het thema ‘Dankbaarheid’.

De wandeling gaat ook langs de mooi aangelegde Keltische Boomhoroscoop in het BloteVoetenPark. Laat de bomen je inspireren en ontdek welke boom bij jou past. Dit vertelt veel over jouw eigenschappen en kwaliteiten. De Herfst-Equinox staat in het teken van de ‘Olijfboom’ uit de Keltische Boomhoroscoop. De Olijfboom symboliseert, vriendelijkheid, wijsheid en vruchtbaarheid, hier gaan we dieper op in. Ook de diepere betekenis van de bomen in het heden en hun geneeskracht vanuit het verleden komt aanbod.

De wandeling vindt plaats in het BloteVoetenPark in Brunssum.

Meld je zo snel mogelijk aan voor deze unieke belevenis via [email protected]

Gegevens

Datum:
23 september, 2022
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€19,50

Locatie

BloteVoetenPark Brunssum
Ganzepool 15
Brunssum, Limburg 6443 WZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie