Agenda


Als coach/adviseur/succesvol ondernemer deel ik graag mijn kennis over meer uit het leven halen via wandelingen, workshops en lezingen. Wil je mij uitnodigen om te komen spreken op je event, congres of relatiedag? Dat kan. Lees hier meer.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Keltisch Midzomerfeest 21 juni

21 juni, 2022 @ 19:30 - 22:00

Het Keltisch midzomerfeest, deze staat in het teken van de zonnewende. We maken o.a. een vuurkring en een natuur Mandala, dit alles staat in het teken van verbinden. Hierbij zoeken we naar het innerlijke vuur, om onze wens(en) kracht bij te zetten. Ook je levensboom kan hierbij nog extra kracht toevoegen.

De Kelten waren een natuurvolk die zich o.a. in de wijsheden van de bomen en hun voorspellende waarden hebben verdiept.  De Keltische boomhoroscoop bestaat uit 21 boomsoorten en is verdeeld in 39 periodes. Je kunt je eigen levensboom hierin opzoeken. De Keltische boomhoroscoop geeft inzicht in je eigen persoonlijkheid.
Wat hebben jouw karakter eigenschappen voor invloed op jouw leven, wat zijn
jouw kwaliteiten en mogelijkheden?


Waar: BloteVoetenPark Brunssum
Wanneer: dinsdag 21 juni 2022
Tijdstip: 19:30 uur tot 22:00 uur
Prijs:  € 19,50 per persoon

Meld je zo snel mogelijk aan voor deze unieke belevenis via [email protected] Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

Gegevens

Datum:
21 juni, 2022
Tijd:
19:30 - 22:00

Organisator

Wil Bekker
E-mail:
wil@deultiemedoorbraak.nl