Agenda


Als coach/adviseur/succesvol ondernemer deel ik graag mijn kennis over meer uit het leven halen via wandelingen, workshops en lezingen. Wil je mij uitnodigen om te komen spreken op je event, congres of relatiedag? Dat kan. Lees hier meer.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekpresentatie & ‘Deel-je-droom’-wandeling

25 november, 2023 @ 10:00 - 13:00

“Waar een Wil is, is een weg.” Wil Bekker liep tegen muren aan voor de realisatie van zijn droom: BloteVoetenPark Brunssum. Het werd hem afgeraden, hij werd fel tegengewerkt, maar toch volhardde hij. Muren werden deuren die openden.

Grondlegger van het BloteVoetenPark Brunssum, Wil Bekker, zal aan de hand van een korte presentatie zijn boek “De Ultieme Doorbraak” presenteren en ingaan op de visie achter het ontstaan van het BloteVoetenPark. Na de presentatie kunnen belangstellenden tegen betaling van de normale entreeprijs, met Wil als persoonlijke gids, een ‘Deel-je-droom’-wandeling maken door zijn droom: BloteVoetenPark Brunssum. Bij aankoop van zijn boek is de wandeling gratis!

Tijdens de wandeling van ongeveer anderhalf uur, reikt wil jou oefeningen en tools aan ter inspiratie. Heb jij een droom? Wie weet plant hij een zaadje voor de realisatie ervan.

Ervaar het op 25 november van 10:00-13:00 uur. Interesse? Meld je dan wel even aan via [email protected], dan weet Wil hoeveel koffie & thee er gemaakt moet worden. 😉

Locatie

BloteVoetenPark Brunssum
Ganzepool 15
Brunssum, Limburg Nederland
+ Google Maps