Coaching voor ondernemers

Je bent ondernemer en wilt het beste uit jezelf halen

Je bent dag en nacht druk. Je komt tijd te kort. Je wordt geleefd. En vraagt je af of je wel doet waar je echt goed in bent (wat je kunt, wilt en drijft). Je wilt immers mensen inspireren, een bedrijf hebben dat een bijdrage levert aan de wereld, goede business realiseren. Kortom, je wilt vooruit. Maar hoe? Harder werken is geen optie. Je wilt juist weer meer energie en tijd voor je partner, vrienden of gezin.

Hoe kan ik je helpen?

Business coach Wil Bekker

Wil wil wel! Als succesvol ondernemer in diverse branches, begrijp ik je als geen ander. In mijn 1-op-1 coaching sessies neem ik je graag mee de vrije natuur in om je leef- en denkpatroon te doorbreken. De natuur werkt inspirerend en ook onderzoek toont aan dat de natuur een versnellende invloed heeft op het oplossen van problemen. Dit leidt op een snelle manier naar de kern van je doel, behoefte, passie of wens.

Ik ondersteun je graag met:

  • Keuzes maken die je verder brengen
  • Antwoorden vinden op vragen
  • Ontdekken wat écht bij je past
  • Onbenutte kansen ontdekken
  • Focussen, plannen maken en in actie komen
  • Meer tijd en energie overhouden en weer regisseur worden over je eigen leven
  • Je weer fit en vol levensenergie voelen
Vraag een vrijblijvende intake doorbreeksessie aan

Ervaringen

"Wil is recht door zee, maar met gevoel en respect. Het is niet altijd leuk te horen maar wel nodig: als ik verzet voel dan weet ik dat hij een punt heeft. Het is dan aan mij om hier naar te kijken en te veranderen. Wil ondersteunt mij hierbij en houdt mij alert.
De leukste ervaring was toen hij 10 jaar geleden mijn tenen las: verbazing, verzet en oei hij heeft nog gelijk gehad ook 😄. Door zijn manier van aanpak heb ik kunnen groeien en ik ben hem hiervoor eeuwig dankbaar. Wil kijkt naar de dieperliggende kern en raakt deze."

Lynda CordewenerMassagetherapeut