Advies voor ondernemers

Je hebt een geweldig ondernemersidee

Ruik jij kansen en zie jij jouw onderneming helemaal voor je? Maar voel je je roepende in de woestijn? Zo voelde ik mij ook zo’n 20 jaar geleden. Niemand begreep mijn idee, mensen verklaarden mij voor gek, bereidheid om een locatie mogelijk te maken was er al helemaal niet. Ondertussen zakte mij de moed bijna in de schoenen….

Eigenlijk was dit het moment om op te geven. Maar ik maakte toch de keuze om mijn droom na te jagen. Dat park moest er komen! Een keuze waardoor ik in 2019 maar liefst 60.000 bezoekers mocht verwelkomen en het BloteVoetenPark Brunssum één van de toeristische succesverhalen van Parkstad werd!

Ik denk graag met je mee!

Business coach Wil Bekker

Met alleen maar negatieve reacties om je heen, is het moeilijk om vooruit te blijven denken. Terwijl de beste ideeën juist komen door te sparren. In 2020 verkocht ik mijn florerende park om mijn ondernemerservaring te kunnen delen en ondernemers te inspireren en te ondersteunen met hun plannen, ideeën en uitdagingen!

Vanuit mijn brede kennis en ervaring ondersteun ik je graag met:

  • Out-of-the-box denken en kansen signaleren
  • Ideeën tot de kern uitwerken
  • Plannen en ideeën structureren
  • Omgaan met uitdagingen: waar een Wil is, is een weg
Ja, ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen