Slaap beter wandeling

Leer hoe je jouw slaapprobleem kunt oplossen

Heb je last van slapeloosheid, of lig je ’s nachts te woelen en te draaien? Gebruik je slaapmedicatie en wil je hier graag vanaf? Ontdek hoe je zelf jouw slaapprobleem kunt minimaliseren.

Hoe kan ik je helpen?

Met een Slaap beter wandeling in de natuur los je jouw slaapprobleem op een natuurlijke manier op. Al wandelend ga je aan de slag met verschillende slaapopwekkende oefeningen.

    • Tijdens deze wandeling, kijken we samen naar waar het slaapprobleem vandaan komt.
    • Samen met jou zoek ik naar de dieperliggende oorzaak en hoe deze op te lossen.
    • Je leert trucjes en oefeningen om het slaapprobleem te minimaliseren.

Wil Bekker is gespecialiseerd Stress en Trauma therapeut, met een jarenlange ervaring.

Locatie: Valkenburg of Brunssum.
De wandelingen duren +/- 1,5 uur.

Een Slaap beter wandel arrangement bestaat uit 4 tot 6 wandelingen.

Tijdelijke introductieprijs:  € 95,- p.p. per wandeling
Bij 6 wandelingen betaal je tijdelijk slechts € 475,- p.p.

Reserveer nu jouw wandeling

Ervaringen

"Een wandeling geeft al meteen de verbinding met alle zintuigen en brengt de aanwezigheid in het lichaam. Wil Bekker geeft vragen en handvatten die mij uitnodigen om te ontdekken wat zich afspeelt in mij rondom het thema waar ik mee loop. Door de natuur mee te nemen naar binnen en metaforen te zien heeft het mij een diep inzicht gegeven. Lopend echt waarnemen van buiten en binnen met een bijna ‘onzichtbare’ coach is een cadeautje voor je hele ZIJN. Dank je Wil 🙏🏼"

Ellen HartsteenYoga docent / Voedingsconsulent

"Wil is recht door zee, maar met gevoel en respect. Het is niet altijd leuk te horen maar wel nodig: als ik verzet voel dan weet ik dat hij een punt heeft. Het is dan aan mij om hier naar te kijken en te veranderen. Wil ondersteunt mij hierbij en houdt mij alert.
De leukste ervaring was toen hij 10 jaar geleden mijn tenen las: verbazing, verzet en oei hij heeft nog gelijk gehad ook 😄. Door zijn manier van aanpak heb ik kunnen groeien en ik ben hem hiervoor eeuwig dankbaar. Wil kijkt naar de diepliggende kern en raakt deze."

Lynda CordewenerMassagetherapeut