Gezonde leefstijl coaching

Voel je gezonder, fitter en sterker

Voel je je beperkt door (medische) complicaties, stress of ongezonde gewoontes? Wil je een gezondere leefstijl behalen én behouden? Samen met mij, leefstijlcoach, stel je realistische doelen en leer je deze vol te houden.

Hoe kan ik je helpen?

Met een 10-stappen vitaliteitsplan help ik je vitaler te worden door doelen te stellen én te realiseren. Een vitaliteitscheck vormt hierbij het startpunt. Vervolgens onderzoeken we samen hoe je het beste jouw valkuilen omzeilt en kunt blijven genieten van het leven. Waaronder:

    • Voeding & vocht: inzicht in gezonde voeding en dorstlessers afgestemd op jouw lichaamstype (ieder mens is uniek).
    • Bewegen: welke beweging is het meest geschikt en past bij jou?
    • Mindset: hoe verander je onbewuste ongezonde gewoontes in gezonde bewuste gewoontes? Hoe zijn deze ongezonde gewoontes ontstaan en wat zijn triggers? Welke hulpbronnen zijn er? Welke beloningen zijn waardevol voor jou?
    • Tijdens het traject help ik je jouw persoonlijke leefstijlplan te ontwikkelen.

Kosten: € 65,- per uur

Locatie: naar behoefte (in Zuid-Limburg).

Wil Bekker is erkend trainer/coach en bevoegd om onder gestelde voorwaarden een training gezonde leefstijl voor iedereen aan te bieden. Als erkend gewichtsconsulent bij de Beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten, geef ik adviezen die leiden tot een gezond gewicht. Eind 2023 heb ik mijn HBO studie “gezonde leefstijl voor iedereen” met een certificaat afgerond.

Meld je nu aan voor een leefstijltraject

Ervaringen

"Ik sliep al een hele tijd slecht, maar sinds ik een van de methoden van Wil toepas, gaat het slapen prima. Dat zorgt ervoor dat ik uitgerust ben en veel meer energie heb. Dank je wel Wil!"

Margriet Wigny

"Een wandeling geeft al meteen de verbinding met alle zintuigen en brengt de aanwezigheid in het lichaam. Wil Bekker geeft vragen en handvatten die mij uitnodigen om te ontdekken wat zich afspeelt in mij rondom het thema waar ik mee loop. Door de natuur mee te nemen naar binnen en metaforen te zien heeft het mij een diep inzicht gegeven. Lopend echt waarnemen van buiten en binnen met een bijna ‘onzichtbare’ coach is een cadeautje voor je hele ZIJN. Dank je Wil 🙏🏼"

Ellen HartsteenYoga docent / Voedingsconsulent