Agenda


Als coach/adviseur/succesvol ondernemer deel ik graag mijn kennis over meer uit het leven halen via wandelingen, workshops en lezingen. Wil je mij uitnodigen om te komen spreken op je event, congres of relatiedag? Dat kan. Lees hier meer.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindful Wandeling

31 oktober, 2020 @ 10:00 - 12:00

€7,50
Anti Pieker Wandeling Brunssum Zuid Limburg

31 Oktober is de landelijke Dag van de natuur en de landelijke Wandelcoach dag. Daarom organiseert De Ultieme Doorbraak een Mindful wandeling.

Zit jouw hoofd vaak vol? En kom je soms moeilijk in slaap? Doe dan mee aan de Mindful wandeling! Onder leiding van een gespecialiseerde mindfulness coach ga je zo’n 2 kilometer wandelen. Tijdens de wandeling leer je anders te kijken naar de natuur. Niet alleen met je ogen en met je verstand, maar totaal, met je hart en je ziel.  Onderweg doe je enkele oefeningen en leer je hoe je je hoofd leeg kunt maken en de aandacht naar je innerlijke zelf te brengen.

Na de wandeling ga je helemaal ontstressed en vol positieve energie naar huis. Doordat je dichter bij jezelf bent gekomen en je het gevoel van het hier en nu meer beleeft, kun je de hectiek van het dagelijkse gebeuren beter aan en slaap je beter en dieper.

De wandeling start om 10:00 uur bij de brievenbus op de parkeerplaats van Ganzepool 9A. Onder alle weersomstandigheden gaat de wandeling door. Zorg dus voor goed schoeisel en kleding passend bij de weersomstandigheden.

Deze Mindful Wandeling is alleen bedoeld voor volwassenen.

Deelname kost € 7,50 per persoon. Meld je aan via [email protected] Geef duidelijk aan met hoeveel personen je wilt deelnemen.

Gegevens

Datum:
31 oktober, 2020
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€7,50

Locatie

BloteVoetenPark Brunssum
Ganzepool 15
Brunssum, Limburg Nederland
+ Google Maps