Agenda


Als coach/adviseur/succesvol ondernemer deel ik graag mijn kennis over meer uit het leven halen via wandelingen, workshops en lezingen. Wil je mij uitnodigen om te komen spreken op je event, congres of relatiedag? Dat kan. Lees hier meer.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Magische dag kasteel Aerwinkel

20 augustus, 2023 @ 12:00 - 18:00

Magische dag en natuurlijk genieten rond kasteel Aerwinkel in Posterholt met diverse workshops en sessies, waaronder:

Workshop Inspirerende Labyrinthwandeling

Het Labyrint lopen als levenspad, geeft veel inzichten. Als coach werk ik regelmatig met het Labyrint om de deelnemers te laten voelen waar ze nu staan. De rode draad van het verleden, heden en naar de toekomst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als de toekomst tegemoet getreden wordt zonder het verleden een plaatsje te geven, zal dat veelal met hindernissen gepaard gaan. Het is mooi om te zien hoe de deelnemers blij verrast zijn, na het Labyrint met een opdracht te hebben doorlopen.
Kom het ook ervaren op 20 augustus. Je bent van harte welkom!

Kosten: € 7,50 p.p.

Sessie Tenen Lezen

Tenen zijn spiegels van de ziel. Welke boodschap vertellen jouw tenen? Tijdens deze sessie geef ik inzicht in waarom, of waarvan je kromme tenen krijgt en waarom die ene teen veel langer of korter is dan die andere. Je gaat na deze sessie met nieuwe inzichten en inspirerende adviezen naar huis.

Kosten: € 10,- p.p.

Gegevens

Datum:
20 augustus, 2023
Tijd:
12:00 - 18:00

Locatie

Kasteel Aerwinkel
Aerwinkelallee 1
Posterholt, Limburg 6061 GT Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie