Coaching voor zorg- professionals

Je bent zorgprofessional en je wilt stress de baas blijven

Werken in de zorg is uniek. Vooral tijdens zo’n uitdagende coronacrisis. Je zet je enorm in. Probeert zo flexibel mogelijk te zijn. Alle ballen in de lucht te houden. Je merkt dat je steeds vaker vermoeid bent. Moeite hebt met opladen na je werk. Terwijl je optimaal wilt blijven presteren. Juist nu je collega’s je zo hard nodig hebben. Maar hoe? Zo blijven doorgaan is geen optie. Je wilt juist vol energie zitten, zowel op het werk als thuis, en lol hebben in je prachtige werk.

Hoe kan ik je helpen?

Wil wil wel! Als ervaringsdeskundige in het stappen uit je comfortzone, begrijp ik je als geen ander. In mijn 1-op-1 wandel coaching sessies neem ik je graag mee de vrije natuur in om je leef- en denkpatroon te doorbreken. De natuur werkt inspirerend en ook onderzoek toont aan dat de natuur een versnellende invloed heeft op het oplossen van problemen.

Ik werk vanuit een Holistische denkwijze. Het is een feit dat een gezonde geest het beste tot zijn recht komt in een gezond lijf. Als Vitaliteitscoach ga ik met jou op zoek naar de optimale mix van geestelijke en lichamelijke voeding. Dit door middel van een unieke werkwijze. Ik houd niet van ellenlange praatsessies maar wil graag binnen 4 tot 6 ontmoetingen een mooi resultaat met je boeken!

De focus ligt op de verandering van je gedrag op lange termijn. Deze aanpak leidt je, met zo min mogelijk omwegen, naar een goede werk-privé balans en een leven vol energie.

Ik ondersteun je graag met:

  • Stevig in je schoenen staan
  • Loslaten
  • Hindernissen opruimen en doorbreken
  • De kracht van eenvoud
  • Antwoorden vinden op vragen
  • Nee zeggen tegen alles dat je niet verder brengt
  • Meer tijd en energie overhouden en weer regisseur worden over je eigen leven
  • Je weer fit en vol levensenergie voelen
Vraag een gratis intake stress doorbreeksessie aan

Ervaringen

"Wil is recht door zee, maar met gevoel en respect. Het is niet altijd leuk te horen maar wel nodig: als ik verzet voel dan weet ik dat hij een punt heeft. Het is dan aan mij om hier naar te kijken en te veranderen. Wil ondersteunt mij hierbij en houdt mij alert.
De leukste ervaring was toen hij 10 jaar geleden mijn tenen las: verbazing, verzet en oei hij heeft nog gelijk gehad ook 😄. Door zijn manier van aanpak heb ik kunnen groeien en ik ben hem hiervoor eeuwig dankbaar. Wil kijkt naar de diepliggende kern en raakt deze."

Lynda CordewenerMassagetherapeut

"Een wandeling geeft al meteen de verbinding met alle zintuigen en brengt de aanwezigheid in het lichaam. Wil Bekker geeft vragen en handvatten die mij uitnodigen om te ontdekken wat zich afspeelt in mij rondom het thema waar ik mee loop. Door de natuur mee te nemen naar binnen en metaforen te zien heeft het mij een diep inzicht gegeven. Lopend echt waarnemen van buiten en binnen met een bijna ‘onzichtbare’ coach is een cadeautje voor je hele ZIJN. Dank je Wil 🙏🏼"

Ellen HartsteenYoga docent / Voedingsconsulent