Groepen en teams

Je wilt het beste uit je team halen

Coaching betekent voor mij samen een mentale reis maken. Jullie pad uitstippelen naar jullie doelen, wensen, passie of zinvol leven. Dat kan als groep, team of organisatie zijn. Het gaat erom dat we een doorbraak bereiken. Zodat je met veel energie, plezier en resultaat samen kunt werken. Hierdoor verbeter je jullie individuele vitaliteit en levensenergie.

Hoe kan ik je helpen?

Business coach Wil Bekker

Wil wilt wel! Als ervaren, gecertificeerde teamcoach gebruik ik technieken uit de natuur die snel, makkelijk en direct leiden tot beweging in het team. De natuur werkt inspirerend en ook onderzoek toont aan dat de natuur een versnellende invloed heeft op het oplossen van problemen. De focus ligt op het doorbreken en veranderen van teamgedrag op lange termijn. Deze aanpak laat je ontdekken wat belangrijk voor je is, om vanuit daar de juiste keuzes te maken.

Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Coaching voor groepen

Teamuitje

Team motivatie training

"We hebben we fijne middag beleefd met ons team. Door Corona konden wij afgelopen 2 jaar geen fysieke teamdag organiseren. Afgelopen 2 jaar is ons team uitgebreid met 5 nieuwe mensen, maar door het verplicht thuiswerken hebben wij elkaar niet ‘echt’ leren kennen. Vandaag zijn wij op een leuke manier onder niet alledaagse omstandigheden meer over elkaar te weten gekomen. Door het doen van allerlei oefeningen (op blote voeten) hebben wij op een andere manier ‘vertrouwen’ in elkaar gekregen. Iedereen heeft deze dag in het Blotevoetenpark op zijn eigen manier beleefd en alle reacties waren positief.”

Nathalie VermeulenTeam Communicatie Politie Limburg

"Wij hebben een hele leuke en leerzame teambuilding dag beleefd onder professionele leiding van Wil Bekker. Naar aanleiding van ons voorgesprek heeft Wil een programma voor ons opgesteld. Naast serieuze gesprekken, hebben we leuke en soms zelfs ludieke oefeningen gedaan waardoor we leerden beter naar elkaar te luisteren en beter samen te werken. We hebben veel gedaan en veel gelachen. Wil voelde de groep goed aan en heeft hier alles goed op aangepast. We zouden anderen zeker aanraden om Wil in te schakelen!”

Kim SchepersSolmar.nl

"Een wandeling geeft al meteen de verbinding met alle zintuigen en brengt de aanwezigheid in het lichaam. Wil Bekker geeft vragen en handvatten die mij uitnodigen om te ontdekken wat zich afspeelt in mij rondom het thema waar ik mee loop. Door de natuur mee te nemen naar binnen en metaforen te zien heeft het mij een diep inzicht gegeven. Lopend echt waarnemen van buiten en binnen met een bijna ‘onzichtbare’ coach is een cadeautje voor je hele ZIJN. Dank je Wil 🙏🏼"

Ellen HartsteenYoga docent / Voedingsconsulent