Agenda


Als coach/adviseur/succesvol ondernemer deel ik graag mijn kennis over meer uit het leven halen via wandelingen, workshops en lezingen. Wil je mij uitnodigen om te komen spreken op je event, congres of relatiedag? Dat kan. Lees hier meer.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Volle Maanwandeling

2 september, 2020 @ 20:30 - 22:30

€12,50
Volle Maanwandeling De Ultieme Doorbraak

Beleef het mysterie van de volle maan! Wandel onder leiding van twee gidsen door het maanverlichte bos (met schoenen aan), ervaar de intense stilte en bewonder het zicht en de kracht van de maan.

Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee in de BloteVoetenHut in het BloteVoetenPark Brunssum. De twee gidsen stellen zich aan je voor en daarna gaan jullie het bos in. Tijdens de wandeling krijg je uitleg over de astrologische betekenis van de maan. Daarnaast is Volle maan hét moment om iets los te laten en om iets nieuws aan te gaan. Word bewust, sta stil, deel met elkaar en laat los. Een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten!

De Volle Maanwandeling gaat onder alle weersomstandigheden door. Zorg dus voor goed schoeisel en kleding passend bij de weersomstandigheden.

Gegevens

Datum:
2 september, 2020
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€12,50
Website:
https://blotevoetenpark.nl/nl/activiteitenagenda/13/volle-maanwandeling-met-astrologische-uitleg

Locatie

BloteVoetenPark Brunssum
Ganzepool 9A
Brunssum, Limburg 6443 WZ Nederland
+ Google Maps
Website:
www.blotevoetenpark.nl