Agenda


Als coach/adviseur/succesvol ondernemer deel ik graag mijn kennis over meer uit het leven halen via wandelingen, workshops en lezingen. Wil je mij uitnodigen om te komen spreken op je event, congres of relatiedag? Dat kan. Lees hier meer.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Keltische Winterzonnewende wandeling

20 december @ 19:30 - 22:00

€19,50

Welke inzichten heb je het afgelopen jaar gekregen? En wat zegt de Keltische Boomhoroscoop over jouw eigenschappen?

Tijdens deze avondwandeling gidst Wil Bekker je langs Keltische gebruiken en de betekenis van de Winterzonnewende .
Vanaf de Winterzonnewende worden de dagen weer langer.
De Kelten noemden de Winterzonnewende ‘Yule’ en ze vierden dan het feest van het licht en de hoop.

Na het ontsteken van het vreugdevuur, vieren we het afscheid van de duisternis. Daarna spreken we de hoop uit om een mooie en nieuwe groeifase tegemoet te gaan, waarna we dieper ingaan op het thema ‘Groei’.

De wandeling gaat ook langs de mooi aangelegde Keltische Boomhoroscoop in het BloteVoetenPark. Laat de bomen je inspireren en ontdek welke boom bij jou past. Dit vertelt veel over jouw eigenschappen en kwaliteiten.
De Winterzonnewende staat in het teken van de ‘Vijgenboom’. De Vijgenboom symboliseert , optimisme, gevoeligheid, onafhankelijkheid en vriendelijkheid.

Als afsluiting gaan we bij de vuurcirkel een wensstok met natuurlijke materialen maken, die als symbool van jouw scheppingskracht kan dienen.

Reserveer nu

Meld je zo snel mogelijk aan voor deze unieke belevenis via [email protected]blotevoetenpark.nl Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

Gegevens

Datum:
20 december
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€19,50

Organisator

Wil Bekker
E-mail:
wil@deultiemedoorbraak.nl

Locatie

BloteVoetenPark Brunssum
Ganzepool 15
Brunssum, Limburg 6443 WZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie